Üdvözlöm az Ewa blog-on!
2016. január 25. írta: Ewa2016

Üdvözlöm az Ewa blog-on!

Vannak pillanatok, amikor elszakad az emberben valami, mondjuk a cérna, és nagyon nehezére esik indulatait leküzdve, nyomdafestéket bíróan fogalmazni. De mivel ez egy nyilvános blog, ezt szem előtt tartom. 

Az utobbi évben legalább négyszer látogatok Magyarországba évente. Látom ahogy az ország és a közélet változik. Ugy gondolom, hogy esetleg ezzel a bloggal is hozzájárulhatok a megoldás kereséséhez. Nincs szándékomban politizálni, vagy a kormányt vagy az ellezéket kritizálni.

Én arra törekszem, hogy a magyar népet felébresszem álmából és vagy jobb, vagy bal lábbal felkeltsem az ágyából. Talán igy szikerül együtt megoldást találni a kérdésekre.

Én nagyon tisztelem a szölásszabadságot, de megkérek mindenkit, aki esetleg hozzászólna a blogomhoz, hogy ne káromkodjon és tisztelje a másik véleményét, akkor is ha nem ért vele egyett.Ahogy Voltaire mondja:

"I do not agree what you have to say, but I will defend to the death the right to say it! "

(Nem értek veled egyett, de a halálig megvédem a jogodat hogy kimondhasd!)

28714256-free-speech-woorden-in-een-krantenkop-voor-de-vrijheid-van-pers-vrijheid-en-rechten-te-illustreren-i.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ewa2u.blog.hu/api/trackback/id/tr638310782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása