Hogy véd minket Orbán!
2016. március 24. írta: Ewa2016

Hogy véd minket Orbán!

Ahogy az ATV túdósítja http://www.atv.hu/kulfold/20160323-sopronban-lathattak-ket-honapja-salah-abdeslamot és ahogy már tegnap a nyugati sajtó is bemutatta.: a brüsszeli terroristák Magyarországon keresztül utaztak és szervezkedkedtek. Ennyit a magyar elhárításról. Hogyan merészelnek kritikát mondani a nyugati kém és terrorista elhárításról mikor a magyarok voltak azok, akik ellenörzés és bejegyzés nélkül mindenkit oda-vissza engedtek a határról!!!!

media_xll_3687268.jpg

"Korábbi beszámolók arról is szóltak, hogy Salah Abdeslam kétszer is elutazott Belgiumból Magyarországra szeptemberben. Szeptember 9-én parkolt le a budapesti Keleti pályaudvar közelében, majd háromnegyed órányi időzés után autójával visszaindult Belgiumba. Szeptember 17-én tért vissza Budapestre, szintén Németországon és Ausztrián át. Két órát parkolt ugyancsak a Keleti pályaudvar közelében, ahová szíriai migránsok ezrei érkeztek. Abdeslam hírek szerint a második alkalommal mások mellett azt a Najim Laachraouit is elvitte kocsival Budapestről Belgiumba, aki a tavalyi menekülthullámmal érkezett az EU-ba Szíriából, akinek a gyanú szerint köze volt a novemberi párizsi merényletekhez, és a legfrissebb, szerdai sajtóhírek szerint ő a keddi brüsszeli terrorcselekmények egyik öngyilkos merénylője."

Szégyen és gyalázat, hgy minden nap a magyarokat félemlítik a terrorral kapcsolatban miközben semmit sem csinálnak csak communinikálnak. Ha magyar politikus lennék nem merném Brüsszelben bemutatni a képemet a szégyentól. Micsoda nagyképüség, micsoda álgyalázat!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://ewa2u.blog.hu/api/trackback/id/tr538521986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása