Divide et impera! – Oszd meg és uralkodj!
2016. február 25. írta: Ewa2016

Divide et impera! – Oszd meg és uralkodj!

Tehát eljutottunk idáig. A magyar népet egymás ellen úszítják. Egy megosztott népet könnyü uralni.

Nyilvánosságra hozták félezer kommunista vezető adatait

a dokumentumok a http://www.neb.hu/hu/kommunista-hatalombirtokosok-1956 címen olvashatóak.

orban_viktor_fidesz_mpsz_0901042444.jpg

A FIDESZ újabb PR-kampánya odáig fog vezetni, hogy már nincs demokrácia, az emberek szegények és képségbe esettek és egymásra vannak úszítva.

Hogy lehet ilyet csinálni! Ne süllyedjünk már ilyen mélyre. Igen, lehet, hogy 56 ütán voltak olyan emberek akik vagy elvböl, vagy kényszerböl olyan dolgokat tettek, amelyekre visszatekintve talán másképp döntöttek volna. Boszorkányüldözést indïtunk a múltról?

A történelmet mindig a győztesek írják. Amikor két kultúra, két rezsim, két nézet megütközik, a vesztes megsemmisül és a győztes írja meg a történelemkönyveket.

A legendák felülírják a történelmet. Az önzetlenség az erőszakot, a szárnyaló beszédek a néma tetteket. A történelem csupán a csatára emlékszik, a vért elfelejti. Ne hagyjátok magatokat! Ne legyetek a FIDESZ eszközei!

Kádár János szavaival fejezem be: Engem sohasem érdekelt a rang, bizonyos értelemben a népszerűség sem. Véleményem szerint, aki azt gondolja, hogy történelmet csinál, az ostoba ember. Mindenkinek el kell végeznie a feladatát, ha ez a történelem része lesz, hát legyen...

A bejegyzés trackback címe:

https://ewa2u.blog.hu/api/trackback/id/tr918418956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása