Furfangos a magyar ember, avagy törvényes mükincsrablás!
2016. február 12. írta: Ewa2016

Furfangos a magyar ember, avagy törvényes mükincsrablás!

Én meg tudom érteni a magyar kormány tagjait és a barátaikat. Most, hogy föld nincs már vételre, a bányakat, gyárakat már eladták a nyugdíjasok pénzéböl sem maradt sok és elfogyott a bevétel. Hát most mi lesz, mert a szegény kormánytagoknak és barátainak csak meg kell élni valamiböl!

Hát milyen találékony a magyar ember: majd keresnek a túristákból! Ott fekszenek parlagon azok a codalatos nemzeti mükincsek, hát nem kár érte? http://www.atv.hu/belfold/20160212-ezt-mondta-lazar-a-habony-fele-festmenyekrol 

A magyar ember úgysem tudja megfizetni a belépöt a múzeumba, igyhát inkább elviszik és a saját palotájukból mutogatják (?) a túristáknak. Nem a magyar túristáknak, cask a külföldieknek valutáért.

Hát nem igazuk van? Ha megtehetik, mert a Magyar nép megengedi, miért ne vigyék el? Ez teljesen törvényes mükincsrablás!

Nekem lenne még egy tippem: nem kéne nekik az ereklyeket a Bazilikából is odaadni? Ilyen viselkedés és arrogancia útán nekik minden szentek segíségére szükségük less, hogy ne jussannak a polkolra.

db-f108r-m.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ewa2u.blog.hu/api/trackback/id/tr228385208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása