Mi a Fidesz „csodafegyvere” az egészségügy bajaira
2016. március 08. írta: Ewa2016

Mi a Fidesz „csodafegyvere” az egészségügy bajaira

Ez a blog úgy indult hogy nem fogok a politikába befolyni. Miaóta nézem a három magyar hírcsatornát, naggyon nehéz szó nélkül megállni. A legútobb ami nagyon megdöbentett az a hír volt ami a kórházak állapotáról szólt. Sajnos ez év januárjában megtapaszxtaltam a börömön hogy ez mit jelent. Mentövel vittek be a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba. Az orvosok nagyon szakszerüek voltak és kitünöen végezték a dolgukat. De a kórház állpota megdöbbentö volt. Pisztok, elhanyagolt, a betegeknek állva kellett a folyosón várakozni, mert nem volt szék. A WC pisztos volt, se wc-papier, se szappan, se kéz törlö! A koncentrçiós táborokban sem voltak ilyen rossz állapotok! Ha nem a saját szemellel látom, el sem hiszem. Már megértem miért félnek a magyarok kórházba menni!

screen-shot-2014-10-22-at-10_36.jpg

Az ATV szerint több mint 500 ember halt meg az elmúlt éveben a korházban fertözesek eredménye képpen. 99 ezer ember fertözödött meg. Nincs elég fertötlenító az operációs teremben és nem mindenhol meleg, folyóvíz.

Én már tudom, miért nem ad a kormány több pénzt a kórházakra. Oda csak öregek, betegek, újszülöttek és gyengék járnak. Ezekre nincs szüksége a FIDESZ-nek. Ezektöl nem lehet elvenni, ezek csak pénzbe kerülnek. A gázkamrákat kinyitni durva lenne, igy is lehet gondoskodni a betegek és gyengék VÉGSÖ kezeléséröl.

A bejegyzés trackback címe:

https://ewa2u.blog.hu/api/trackback/id/tr398454008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása